Website

Ben je op zoek naar een webapplicatie, eshop, community website of een blog? Wij bouwen ze allemaal. Daarnaast staan we in voor de SEO  (Search Engine Optimization) en Usability.

Na meer dan 20 jaar ervaring hebben we tevreden klanten over de hele wereld, maar onze focus ligt op de Benelux. In België hebben we klanten in Gent, Antwerpen, Brussel, Leuven, Brugge, Genk, Hasselt, Luik en Mechelen.

Ons team creëert een betrouwbaar Content Management Systeem waarmee u heel eenvoudig de inhoud van uw website kan beheren. Hoog opgeleide webarchitecten brengen uw website met behulp van PHP, MySQL, Javascript, HTML5 en CSS3 naar een hoger niveau.

Optimaliseer uw website voor desktop, smartphones en tablets

Smartphones en tablets hebben de benadering van design en UX (User Experience) grondig veranderd. Vóór de opmars van mobiele apparaten met geavanceerde web-browsing mogelijkheden hadden webdesigners enkel rekening te houden met een identieke ‘look en feel’ voor de verschillende desktop browsers.

De ervaring op smartphones en tablets is niet hetzelfde als op een desktop of laptop. Factoren zoals click versus touch, schermformaat, beeldschermresolutie (Retina), geoptimaliseerde opmaak is belangrijker geworden bij het maken van mobiele websites.

Mobile Design is 100% ‘Future Friendly’!

Het grote aantal verschillende smartphones, tablets en browsers waarop uw site optimaal moet getoond worden groeit snel aan. Naarmate meer en meer mensen wennen aan het surfen op internet via hun smartphones en tablets zal de “One Site Fits All Devices” aanpak snel de norm zijn.

Website

Test of je website klaar is
voor het mobiel gebruik.

Mobile-Friendly Test

Website

Loft 33

Home

References

Website

Apps

eShop

Content

Social

Video

Contact

Loft 33

LOFT 33

Persilstraat 51 Bus 2
3020 Herent (Leuven)
T: +32 16 46 85 80

info@loft33.com